Mountain’s goat.
Nu este nevoie de mult
pentru a le avea pe toate.

Mai mult decât un brand. O filosofie de viață.Vrem să mutăm munții și să inspirăm oamenii să descopere bucuria și plăcerea vieții.

Cumpără acum

Autentic

Alpen Tonic-ul nostru nu numai că a fost dezvoltat în regiunea alpină, ci este și produs în apropiere de Salzburg. În plus, majoritatea ingredientelor provin din regiunea alpină.

Fără chinină

Față de apa tonică obișnuită, gustul amar nu provine de la scoarța de chinină din Africa de Sud, ci din ierburile alpine speciale, cum ar fi pelinul, arpagicul, arinița și virnanțul.

Cu conținut redus de zahăr

Datorită ingredientelor de înaltă calitate și a gustului lor complex, în Alpen Tonic folosim aproape jumătate din cantitatea de zahăr folosită în apa tonică obișnuită.

Băutura tonică din Austria

MOUNTAIN’S GOAT e aici pentru a sublinia momentele de bucurie pură, în care trăiești clipa în deplin echilibru și conexiune, fără clichee și dichisuri.

Minimalismul, puritatea, mindfulnessul, dar și distracția sunt elemente care caracterizează brandul inovativ și autentic Alpen Tonic, alături de gustul cu adevărat delicios și de spiritul liber și sustenabil, inspirat de caprele de munte.

Cumpără acum

Băutura
revigorantă
cu ingrediente naturale

Terpene cu profil de canabis

Terpenele sunt principalul component al uleiurilor esențiale produse în plante și sunt responsabile pentru aromă și gust, printre altele. Mirosul și gustul caracteristic al canabisului se datorează terpenelor, prezente în plantă prin aproape 300 de componente. Pentru producția MOUNTAIN’S GOAT, terpenele naturale sunt combinate cu profile de canabis de tip Holy Grail și Lemon Kush, împreună cu plante alpine valoroase.

Rezultatul este o băutură amară-proaspătă extraordinară, care diferă semnificativ în gust față de aromele de cânepă cunoscute pe piață. Se spune că canabisul are un efect relaxant, este antiinflamator și reduce anxietatea. Terpenele din MOUNTAIN’S GOAT îi conferă un profil aromatic unic.

Pelinul - amar și vindecător

Pelinul (Artemisia absinthum) este o plantă erbacee care aparține familiei Asteraceae. Planta este caracterizată de un miros acru, condimentat și o aromă amară foarte puternică, fiind împreună cu gențiana, una dintre cele mai amare plante din Europa. Aceste propietăți amărui îi conferă pelinului un efect benefic asupra sănătății.

Ruda - regina Alpilor

Ruda, care crește exclusiv în zonele alpine înalte, face parte din aceeași familie de plante ca și pelinul. Este o plantă perenă cu frunze scurte, pufoase și acoperite de păr alb, care încântă cu parfumul lor plăcut. Ruda se găsește în mod obișnuit pe bolovani, versanți stâncoși sau în crăpăturile stâncilor înalte.
Datorită uleiurilor esențiale și a substanțelor amare, ruda a ajutat, în special fermierii de munte, să se recupereze de la febră și chiar de la pneumonie.

Lemnul-Domnului - revigorant, condimentat și plăcut aromat

Lemnul-Domnului (Artemisia abrotanum) este una dintre plantele aromatice și medicinale mai puțin cunoscute, dar care nu trebuie subestimată. Datorită gustului său distinct amar, condimentat și a mirosului său aromatic și piperat, planta este perfectă pentru băuturile revigorante și pentru asezonarea mâncărurilor. Datorită puterii sale aromatice excepționale, este poreclită și planta cola.

Pelinul negru - cunoscut și sub numele de mama tuturor plantelor medicinale

Pelinul negru (Artemisia vulgaris) a fost venerat încă din antichitate ca fiind una dintre cele mai puternice plante medicinale. În medicina populară tradițională, pelinul negru este cunoscut pentru efectele detoxifiante, antispastice și care stimulează circulația. Pelinul negru are o istorie bogată în a oferi sprijin în timpul procesului de naștere, atenuând simptomele menopauzei și, în general, promovând echilibrul fiziologic.
Mai mult, planta are un efect relaxant în cazul tulburărilor de somn și al fricii de zbor. Se poate adăuga în băile pentru picioare, în ceai sau într-o pernă, pentru aromaterapie.

Mountain's Goat își are originea în bucuria de a trăi.

Regiunea alpină și legătura sa profundă cu natura se reflectă în numele brandului, MOUNTAIN'S GOAT. Pe de o parte, numele se inspiră din locul de unde a apărut MOUNTAIN'S GOAT, regiunea montană Hohe Tauern. Pe de altă parte, aceasta aduce un omagiu creaturilor alpine native, caprele, care simbolizează agilitatea, curiozitatea și bucuria de a trăi.
Cumpără acum

Sustenabil

Respectăm dorința consumatorilor de a fi din ce în ce mai atenți ca stilul lor de viață să fie unul cât mai ecologic și sustenabil.

Cumpără acum

Diferit

MOUNTAIN’S GOAT vine în întâmpinarea nevoii de a descoperi băuturi răcoritoare premium, inovatoare, și de a experimenta ceva complet diferit.

Cumpără acum

Nou

Perfect pentru cei care sunt gata să încerce ceva nou – terpenele cu profil de canabil oferă o experiență gustativă care satisface această dorință.

Cumpără acum

Versatil

MOUNTAIN’S GOAT are un gust delicios fără prea mult zahăr sau chinină, datorită ingredientelor pe placul consumatorilor: naturale, de cea mai bună calitate și atent selecționate.

Cumpără acum

Sustenabil

Diferit

Nou

Versatil

Modul ideal
de a-l savura

Ver to go

40 ml Vermut roșu
Alpen Tonic
O felie de portocală deshidratată
Cuburi de gheață

Infusion

40 ml Lichior de pin
Alpen tonic
15 ml Suc de lămâie
Scoarță de brad
Cuburi de gheață

Purple goat

30 ml Sirop de lavandă
20 ml Suc de lămâie
Alpen Tonic
O felie lămâie deshidratată
O crenguță de pelin
Cuburi de gheață
Cumpără acum

Gustul Alpilor

Cumpără acum

Apreciem natura

Alpii, pădurile, întreaga floră și faună locală, în forma ei cea mai pură stau la baza unei băuturi cu adevărat speciale, menită să îmbine joie de vivre-ul urban cu starea de bine pe care o putem regăsi doar în natură.

  • armonia
  • curiozitatea
  • inovația
  • îndrăzneala de a fi diferit
  • efervescența

Sunt doar câteva sentimente pe care sperăm să le transpunem din băutura MOUNTAIN’S GOAT în viețile celor care o încearcă.

Cumpără acum