28 BLACK.
O altfel de băutură
energizantă.

Pentru toți oamenii care iubesc viața și vor s-o guste din plin. Acum că ziua are 28 de ore ești liber să trăiești la maximum orice experiență.

Cumpără acum

Fără taurină

Față de energizantele cu taurină sintetică, 28 BLACK creează o singergie între cofeină și izomaltuloză, două ingrediente naturale care oferă energie susținută și țin la distanță oboseala.

Fără lactoză

Un stil de viață activ, fără lactoză și fără alte derivate din proteine animale este promisiunea energizantelor 28 BLACK. De aceea suntem un altfel de energizant.

Fără gluten

28 BLACK e doar energie pură. Asta înseamnă o rețetă curată, atent creată astfel încât să nu existe decât ingredientele active de care ai nevoie.

O alternativă la energie

De ce TOATE băuturile energizante au gust de dulciuri pentru copii, dar sunt adresate bărbaților în toată firea? Aceasta a fost momentul nostru de Evrika!, momentul în care am realizat că este nevoie de o schimbare.
În 2008, am creat primul energizant care nu avea gust de jeleuri, bomboane sau, în general, de dulciuri artificiale; fără taurină și fără nevoia de a fi vreun dur pentru a bea o doză. Altfel spus, 28 BLACK e o altfel de băutură energizantă – pentru stiluri de viață diferite, așteptări diferite și provocări noi zi de zi. E pentru oamenii care trăiesc viața din plin și lasă în spate rutina.
28 BLACK a devenit un produs global, vândut în supermarketuri, magazine de băuturi, dar și în cluburi, baruri sau restaurante.
Cumpără acum

Experimentează
ceva diferit

28 BLACK Acai

Băutură energizantă cu cofeină cu aromă de Açaí. Vegană, fără lactoză și gluten, fără taurină, fără conservanți.

Cumpără acum

28 BLACK Classic

Băutură energizantă cu cofeină și adaos de vitamine. Vegană, fără lactoză și gluten, fără taurină, fără conservanți.

Cumpără acum

28 BLACK Limette-Minze

Băutură energizantă cu cofeină cu aromă de lămâie verde și mentă. Vegană, fără lactoză și gluten, fără taurină, fără conservanți.

Cumpără acum

28 BLACK Sour Mango-Kiwi

Băutură energizantă cu cofeină cu aromă de mango și kiwi. Vegană, fără lactoză și gluten, fără taurină, fără conservanți.

Cumpără acum

28 BLACK Sour Cherry

Băutură energizantă cu cofeină cu aromă de cireșe. Vegană, fără lactoză și gluten, fără taurină, fără conservanți.

Cumpără acum

Booster de energie

28 BLACK îți oferă acel plus de energie care te ajută să rămâi concentrat, alert și plin de energie pe tot parcursul zilei. Ingredientele selectate cu grijă: cafeina și izomaltuloza acționează sinergetic pentru a oferi energie susținută, ținând oboseala la distanță.

Cumpără acum

O experiență a simțurilor

Față de alte energizante, 28 BLACK se mândrește cu faptul că nu oferă doar un plus de energie, ci și o experiență a simțurilor. De fiecare dată când guști un 28 BLACK ai parte de un mic răsfăț revigorant, iar gama bogată de arome satisface pe deplin papilele gustative.

Cumpără acum

Pentru orice stil de viață

Indiferent dacă vrei să dai tot ce ai mai bun la muncă, la facultate sau în timpul antrenamentelor de la sală, 28 BLACK te susține în orice situație. Proprietățile sale accelerează atât performanța mentală, cât și fizică.

Cumpără acum

Mai mult decât un brand

28 BLACK reprezintă energie, pasiune, dinamism, unicitate și dorința de a depăși orice bariere.

Cumpără acum

Booster de energie

O experiență a simțurilor

Pentru orice stil de viață

Mai mult decât un brand

Pregătește-te de un răsfăț desăvârșit

28 BLACK iese în evidență printr-o gamă unică de arome, produse din ingrediente de calitate, care se unesc pentru a da un gust cu adevărat excepțional. Fiecare sortiment a fost creat cu atenție, astfel încât să creeze o experiență revigorantă.

Suntem diferiți pentru că verificăm cu atenție sursele ingredientelor noastre, ceea ce asigură puritate și autenticitate produsului final.

Cumpără acum

Cocktailuri speciale

BLACK Mojito 28

90 ml 28 BLACK Lime-Mint
50 ml Rom
2 linguri de zahăr brun
3 crenguțe de mentă
1 Lime
Gheață zdrobită

Sour Sunrise 28

120 ml 28 BLACK Sour Mango-Kiwi
20 ml Grenadine
40 ml Tequila Blanco
Cuburi de gheață

Berries 28

120 ml 28 BLACK Açaí
20 ml Brandy cu aromă de zmeură
40 ml Gin
Cuburi de gheață

Caribbean Sunrise 28

50 ml 28 BLACK Classic
20 ml Suc de lămâie
50 ml Suc de ananas
50 ml Lichior Malibu
Cuburi de gheață
Cumpără acum

Ziua are 28 de ore.

Cumpără acum

Fii plin de energie toată vara

28 BLACK este prezent la numeroase festivale, fiind alături de toți fanii care iubesc muzica.

Ceea ce aducem noi diferit acestor evenimente este gama de arome unice, care a consacrat 28 BLACK. De la gustul puternic al variantei clasice, la notele ademenitoare și exotice ale sortimentului Açaí Berry sau tenta revigorantă și citrică de Sour Mango, e imposibil să nu găsești un energizant pe placul tău. Oricine vine la un festival marca 28 BLACK, devine fanul băuturilor noastre, care îl vor energiza până în zori.

Cumpără acum